Vad kul att du vill lära dig att skriva en vinnande projektansökan!

Att skriva en ansökan och söka projektfinansiering ur svenska fonder och stiftelser är betydligt enklare process än att söka projektmedel från EU. Vi utbildar dig och guidar hela vägen från idé till färdig ansökan. Du lär dig hur du skriver en bra ansökan och vad som gör skillnaden som ökar chanserna till en beviljad ansökan. Vi lär dig även var du hittar fonderna och stiftelserna och kunskapen att utgöra vad de behöver för att kunna bevilja en ansökan.

För att utbilda dig på bästa sätt erbjuder vi dig all vår hjälp genom vår kurs ”Att skriva en vinnande projektansökan” som finns tillgänglig via den här hemsidan. Kursen består av 11 moduler som tillsammans ger dig alla verktyg du behöver för att skriva en bra ansökan! Mer information om kursens innehåll finns längre ner på sidan.

Du har valet mellan att få tillgång till kursen under en månad eller välja det förlängda paketet där du får tillgång till kursen i sex månader och då har möjligheten att i din takt använda kursen medan du skriver din ansökan. Paketen går ej att ändra eller förlänga.

Redan köpt en kurs?

Logga in och klicka på ”Min kurs” i menyn uppe till vänster på sidan!

Hur får jag tillgång till kursen?

Vid köpet utav ett kurspaket väljer du din inloggningsinformation som sen används för att få tillgång till kursen. Vid inloggning får du tillgång till alla 11 moduler och kan titta på dem hur många gånger du vill tills din abonnemangstid tar slut.